Ones de Crom #21

Mark Applebaum

17 de gener 2018
Compositor, pianista, inventor i intèrpret d’instruments electro-acústics com el mousetrap o el mouseketier, escoltem la seva discografia on s’hi troben des de música clàssica oquestral i de cambra fins collage sonor, remixos de temes propis o peces amb instruments fets amb objectes amplificats o escultures sonores.
Escoltem l’experimentació amb rock, funk i humor del seu primer àlbum «Your Parents Hate Me» (1989), els remixos i retalls sonors d’interpretacions de composicions pròpies a «The Janus ReMixes-Exercises In AutoPlundering» (1999) i dos temes, un d’una composició seva al piano i un altre amb collage sonor, des de «Catfish» (2003). De «Martian Anthropology» (2004) escoltem un tema compost per orquestra i electrònica, de «Intellectual Property™» (2004) un tema d’electro-acústica i de «The Bible Without God» (2005) una aportació per la companyia de dansa de Merce Cunnigham feta amb els seu instrument mouseketier.
De «56 1/2 Ft.» (2006) afegim un part de la composició «Sum=Parts» i de «Sock Monkey» (2008) una nova aportació orquestral entre clàssica i improvisació.